Política

El PSC reparteix préssecs per simbolitzar el “pinyol independentista” de CiU

Montilla va comparar aquest dissabte, en un míting a Tarragona, CiU amb aquesta fruita

El cap de campanya del PSC, Jaume Collboni ha seguit aquest diumenge amb la metàfora sortint de la seu del PSC amb un cistell ple de préssecs davant la mirada expectant dels periodistes

El cap de campanya del PSC, Jaume Collboni, ha repartit préssecs, aquest diumenge, entre els periodistes que segueixen la campanya en un gest que ha volgut simbolitzar el “pinyol independentista” de CiU.

Aquest dissabte, a Tarragona, el candidat socialista, José Montilla, va comparar la federació amb un préssec que té una “pell llustrosa i estatutària”, però una “polpa sobiranista” i un “pinyol independentista”.

Collboni ha seguit aquest diumenge amb la metàfora sortint de la seu del PSC, al carrer Nicaragua, amb un cistell ple de préssecs davant la mirada expectant de la caravana de periodistes que estaven a punt de pujar a l'autocar cap a Viladecans, on aquest diumenge entra en campanya José Luis Rodríguez Zapatero.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.