Política

Montilla assegura que ”Catalunya mai ha tingut tant nivell d'autogovern com ara”

El president català considera que CiU “no és de fiar”

El candidat del PSC a la reelecció diu que Mas “està disposat a qualsevol cosa per arribar a la presidència”

El candidat del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, ha reconegut en el primer dia de campanya de Zapatero a Catalunya “diferències” i “discussions” amb el president espanyol.

Montilla, però, valora que els acords assolits durant els mandats de Zapatero a la Moncloa han donat a Catalunya el major nivell d'autogovern, el millor finançament i la millor inversió de l'Estat.

Montilla també ha alertat el líder del PSOE que CiU prefereix Mariano Rajoy com a president del futur govern de l'Estat.

“Són llops disfressats amb pell de xai que ja van votar dues vegades la investidura de José Maria Aznar”, li ha recordat.

En un míting a Viladecans davant d'unes 2.000 persones, Zapatero ha entrat en la campanya catalana al Baix Llobregat, feu dels socialistes catalans.

Montilla li ha recordat que CiU “ha votat cada any contra els pressupostos del teu govern, vitals per lluitar contra la crisi i per a les inversions de Catalunya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.