Política

Fernández Vara titlla les afirmacions de Puigcercós de “tòpic” i el convida a visitar Extremadura

El president extremeny assegura que Catalunya no és la única que fa “esforços fiscals”

Lamenta les declaracions del líder d'ERC

El president de la Junta d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, ha dit aquest dilluns que “els tòpics” que hi ha a Catalunya sobre el pagament d'impostos a la resta de l'Estat i les declaracions que ha fet el líder d'ERC, Joan Puigcercós, “es resolen viatjant”.

En declaracions a Onda Cero, Fernández Vara, s'ha referit a les afirmacions fetes aquest diumenge pel presidenciable d'Esquerra en què va assegurar que mentre Catalunya té “l'Agència Tributària instal·lada a casa”, a Madrid “és una festa i a Andalusia no paga ni Déu”.

“El problema d'això no és que ho diguin, si no que ho pensin”, ha afirmat el president extremeny, que ha convidat a aquells que pensen així a viatjar a Extremadura per comprovar que sí que es paguen impostos. “Que vinguin i ho comprovin i se n'adonaran que no són els únics que fan esforços fiscals”, ha remarcat.

Vara ha criticat, a més, el concepte de balances fiscals, que és “profundament injust en un món on les empreses s'instal·len on volen”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.