Política

Rivera: “Mas és el candidat ocult del PP i el PSOE”

El líder de Ciutadans assegura que tant el PP com el PSOE volen que Artur Mas guanyi les eleccions per poder pactar després amb ell

Insisteix que Zapatero i Rajoy venen a Catalunya a “fer campanya per les generals”

El candidat de Ciutadans a la presidència de la Generalitat, Albert Rivera, ha assegurat avui que el líder de CiU, Artur Mas, és “el candidat ocult” de PP i PSOE, ja que els dos partits desitgen que guanyi les eleccions catalanes per poder pactar amb els nacionalistes després de les eleccions generals.

Els líders del PP, Mariano Rajoy, i del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, han fet campanya a Catalunya durant els últims dies al costat dels candidats dels seus respectius partits.

En aquest sentit, Rivera ha declarat en una roda de premsa que tant Rajoy com Zapatero han vingut a Catalunya per “fer campanya per a les generals”.

També el president de Ciutadans ha estat molt crític amb els candidats a la presidència de la Generalitat del PP, Alícia Sánchez-Camacho, i del PSC, José Montilla, als quals ha acusat d'”enganyar” la gent.

Rivera creu que Montilla té “una doble màscara” que usa per acostar-se o distanciar-se del PSOE segons la seva conveniència i que, mentre que sent president ha mantingut que “no era el PSOE”, ara necessita el suport de Zapatero per mobilitzar l'electorat socialista de la perifèria de Barcelona.

Rivera ha opinat que el president de la Generalitat no té credibilitat i que el subconscient li demana repetir el tripartit si PSC, ERC i ICV-EUiA sumen suficients escons.

Respecte a la candidata popular, el candidat de Ciutadans ha afirmat que “tothom sap” que Sánchez-Camacho vol arribar a un acord amb CiU a fi de poder governar a Catalunya i que Rajoy “farà el que calgui si necessita” els nacionalistes per arribar a la Moncloa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.