Política

Sánchez-Camacho es converteix en Alícia Croft

El videojoc ‘Rescat' té com objectiu convertir els problemes en solucions

Noves Generacions diu que el joc presenta “els estereotips que identifiquen a catalans i espanyols i dóna l'opció d'ajuntar els tòpics de les dues cultures”

Si el candidat a la reelecció del PSC, José Montilla, es va erigir com l'increïble superhome normal amb un estètica similar a Superman, la candidata del PP de Catalunya té ara el seu avatar amb Alícia Croft. A través del videojoc Rescat per a mòbils i ordinadors, fet per Noves Generacions del PP català, Alícia Croft sobrevola amb la gavina Pepe els cels de Barcelona per oferir treball on hi ha atur; així com convertir zepelins independentistes en globus amb la bandera espanyola i la senyera.

L'objectiu d'Alícia Croft és llançar idees sobre els problemes que, segons el PP català, afecten principalment els catalans com la immigració irregular, la llengua, l'atur, l'independentisme...I les idees es converteixen en solucions: “Estigues orgullós de ser català i espanyol, “crea llocs de treball generant riquesa”, “fomenta la llibertat lingüística” i “abaixa impostos per incentivar el consum”, s'indica al mateix videojoc.

Segons Noves Generacions, el joc Rescat presenta “els estereotips que identifiquen a catalans i espanyols i dóna l'opció d'ajuntar els tòpics de les dues cultures”. En una nota, han destacat que la seva finalitat és “apropar espanyols i catalans, amb l'idea d'aconseguir que aquestes diferències no segreguin, sinó que enriqueixin” com per exemple la imatge d'un brau i un burro català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.