Política

CiU crida l'electorat del PSC a votar pel concert

“Defensarem millor els seus interessos”. El líder de CiU, Artur Mas, va fer una crida als electors del PSC perquè aquesta vegada votin a favor del concert econòmic i facin confiança en la federació. Per Mas, els socialistes renunciarien que Catalunya pugui recaptar els seus propis impostos fins i tot si Madrid estigués disposada a permetre-ho. Ja ho va insinuar un cop el socialista Miquel Iceta. I això que, segons va dir, el dèficit fiscal del país costa a cada català 2.500 euros l'any. Els recursos que aporten els ciutadans i que no tornen a Catalunya equivalen, va recordar Mas, al 9% de la riquesa catalana. “Són el fruit del pencar de la gent”, va subratllar.

En un míting a Sabadell, acompanyat per l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, i els diputats Josep Rull i Lluís Corominas, el presidenciable de CiU va tornar a definir les deficiències del model de finançament actual com un dels “colls d'ampolla” més importants a resoldre. Entre el públic hi havia la seva mare, la sabadellenca Montserrat Gavarró, i “una colla” de cosins.

El d'ahir va ser el primer acte de campanya en què els assistents van acabar cridant per la independència. L'organització havia fet córrer sobre els caps de l'auditori la senyera gegant amb què clou els actes. De cop, un cop de volum va ensordir els crits apujant fins al màxim la melodia de CiU.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.