Política

El web del PP rep 25.000 visites en la tarda de dimarts per veure el polèmic videojoc

La pàgina d'Internet dels populars acostuma a tenir una mitjana de 900 connexions diàries

Davant les crítiques, el partit decideix retirar el joc

El web del PP català va quedar dimarts a la tarda col·lapsat per la quantitat de persones que van intentar accedir al polèmic videojoc d'Alícia Croft. I és que més de 25.000 persones van voler veure el joc Rescat on l'avatar de la candidata, Alícia Sánchez-Camacho, lluitava contra immigrants il·legals, independentistes, o l'atur. El volum de visites va desbordar les previsions i va col·lapsar el sistema, atès que habitualment el web rep una mitjana de 500 connexions diàries, xifra que creix fins a les 900 durant la campanya electoral. La polèmica del videojoc va despertar la curiositat dels internautes i el web va acabar inhabilitat, fins que els tècnics en van poder restablir el funcionament.

El PP català ha retirat el videojoc perquè es pretenia que Alícia Sánchez-Camacho s'enfrontés als “problemes” de Catalunya i “no” a la immigració il·legal. L'error va ser de l'empresa que va realitzar el joc i ha assegurat que la idea inicial era “bona” i gens “agressiva”. Un cop es resolguin els problemes “tècnics” el videojoc tornarà a la web del PP català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.