Política

El termini per sol·licitar el vot per correu finalitza aquest dijous

Per sol·licitar-ho cal anar personalment a qualsevol oficina de Correus

Un cop rebuda la carta amb les paperetes hi ha de temps fins al 24 de novembre per poder vota

Queda un dia perquè s'esgotin els terminis per demanar el vot per correu. Aquest dijous 18 de novembre és el darrer dia perquè aquells qui el diumenge 28 de novembre, dia de les eleccions al Parlament, no puguin anar a votar facin la sol·licitud per votar per correu. Més enllà de dijous ja no serà possible votar per correu. En total, han disposat de més d'un mes -des del 5 d'octubre- per fer-ho. El termini per a realitzar el vot per correu finalitza el 24 de novembre.

Per sol·licitar el vot per correu cal anar personalment a qualsevol oficina de Correus, presentar l'original del document d'identitat i demanar el full de sol·licitud. A partir d'aquí, l'Oficina del Cens Electoral tramet per correu certificat al domicili de la persona sol·licitant un sobre amb les paperetes de votació i el certificat d'inscripció censal.

La persona sol·licitant és l'única que podrà signar la carta certificada amb la documentació electoral. En cas de no trobar-se a l'adreça informada en la sol·licitud, la persona sol·licitant haurà d'anar a l'oficina de correus a buscar la documentació per al vot per correu.

Un cop escollida la papereta de vot i introduïda en el sobre de votació s'ha d'incloure a dins de la carta juntament amb el certificat d'inscripció en el cens. El sobre anirà adreçat al president o presidenta de la mesa i s'ha de remetre per correu certificat. Aquest enviament no necessita franqueig ja que és gratuït.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.