Política

CiU fa una ruta pels espais de desinversió a Tarragona

El cap de llista de CiU, Josep Poblet, va acompanyar ahir els candidats tarragonins Carles Sala i Victòria Forns a fer una volta amb bus per aquells llocs on les inversions anunciades pel govern tripartit no són visibles, perquè no s'han començat a executar. El tour va començar per la residència Casablanca, que s'havia de convertir en un equipament per a grans discapacitats, punt que va servir també per denunciar que s'hagi presentat el projecte guanyador de les consultes externes del Joan XXIII “sense que hi hagi partida pressupostària” per executar-lo. Sobre el futur gran parc sanitari proposat per Marina Geli, els convergents són partidaris d'ubicar el nou hospital de Santa Tecla a la Vall del Llorito.

Però el que més preocupa CiU és que el retard en l'aprovació definitiva del pla d'ordenació urbanística municipal, situació que manté en suspens les llicències i la catalogació d'espais de futur, faci perdre a la ciutat “una oportunitat rere l'altra”, amb referència per exemple a l'àrea de la Tabacalera o al futur de l'edifici de la Savinosa, on Poblet lamenta que el Departament de Cultura no vulgui desprotegir algunes edificacions.

CiU també denuncia els barracots del CEIP de l'Arrabassada i la no execució de les obres del pas a nivell de la plaça dels Carros, que “es van anunciar per al 2008”, i de la Ciutat de la Justícia, així com la probabilitat que l'Escola Oficial d'Idiomes hagi de tornar a començar el curs 2011/12 a la Rambla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Zona Euro

El BCE manté el tipus d’interès bàsic en el 4,25%

Barcelona
Unió Europea

Ursula Von der Leyen és reelegida presidenta de la Comissió Europea

Barcelona
política

Rovira tanca el cercle de l’exili amb la seva tornada al Parlament

barcelona
Guerra a Gaza

El Parlament israelià rebutja “com a principi” un Estat palestí

Barcelona
política

El PSC proposa Núria Marín, Antoni Poveda i Alfons García com a senadors

barcelona
Política

El PSC tornaria a guanyar les eleccions, per davant de Junts i ERC, segons el CEO

barcelona
Estat Francès

Almenys set morts en l’incendi d’un edifici d’habitatges a Niça

Barcelona
judicial

El Suprem confirma la condemna a un mosso que va agredir al periodista Jesús Rodríguez

barcelona
Estats Units

Biden dona positiu en Covid-19 i atura temporalment la campanya

Barcelona