Política

Camacho denuncia que el vídeo del PSC atempta contra la dignitat de la dona

La candidata del PP a la Generalitat, denuncia el vídeo de la JSC en el qual s'equipara votar al candidat del PSC a la reelecció, José Montilla amb tenir un orgasme

La líder popular ha promès que “vetllarà per la promoció professional i personal de la dona i denunciarà vídeos com aquest”

La candidata del PPC a la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, ha denunciat aquest dijous que el vídeo elaborat per les joventuts del PSC en el qual s'equipara votar al candidat del PSC a la reelecció, José Montilla, amb tenir un orgasme “atempta contra la dignitat de les dones”.

En declaracions als periodistes durant un acte de campanya al barri barceloní de la Barceloneta, la líder del PP català ha titllat d'”absolutament inacceptable que la dona sigui usada i instrumentalitzada” en el vídeo elaborat per la Joventut Socialista de Catalunya.

“No és el que mereixen les dones”, ha remarcat la candidata del PP a la Generalitat, que ha promès que ella vetllarà per la promoció professional i personal de la dona i denunciarà “vídeos en els quals es puguin devaluar, instrumentalitzar o atemptar contra la dignitat de les dones, com passa en el vídeo del senyor Montilla”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.