Política

La pregunta

S'ha d'invertir més en el Temporada Alta i a l'Escena Catalana?

Les respostes dels partits a algunes qüestions de l'actualitat

CIU

El govern ha d'invertir en cultura. Ha d'invertir en projectes viables i que representin una aposta d'èxit amb retorn social pel conjunt de la ciutadania, i ha d'invertir amb els creadors locals amb talent.

PSC

Sens dubte que sí. Un i altre han d'esdevenir una oferta i una referència internacionals amb la màxima ambició.

ERC

S'ha d'invertir en el Temporada Alta ja que és un festival de referència. Pel que fa a l'Escena Transfronterera, considerem que és molt important i que cal apropar el triangle cultural d'aquestes ciutats, i sobretot, amb Perpinyà, per fer realitat l'eurodistricte.

PP

En aquests moments de greu crisi econòmica cal concentrar els esforços en allò que és prioritari, és a dir en la recuperació econòmica i la creació d'ocupació.

ICV-EUIA

L'Escena Catalana Transfronterera és important perquè dóna projecció internacional a la cultura catalana. També cal potenciar la proximitat del teatre al territori apostant per altres fórmules.

SI

Sí. Estem a favor de tot el que representa potenciar la cultura, sobretot quan es tracta d'afavorir la participació dels joves i els lligams culturals, polítics i econòmics amb la Catalunya Nord. El teatre necessita ajut arreu, no sols a Catalunya.

REAGRUPAMENT

Estem acostumats a veure que tothom demana diners a l'administració per a tot i la Generalitat està en una situació econòmica dramàtica. Si el nostre país fos un país normal, amb estat propi, no hi hauria dubte que l'administració hauria de col·laborar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.