Política

Laporta demana el vot perquè els seus fills no siguin independentistes

El candidat de Solidaritat Catalana diu que Catalunya té el repte d'“aconseguir ser el millor Estat del món, el més democràtic, eficient i modern”

SI presenta el nou vídeo electoral reclamant rauxa per aconseguir la independència

  • VÍDEO: El nou vídeo de Solidariat Catalana per la Independència

El candidat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Joan Laporta, ha assegurat aquest divendres que no vol que els seus fills siguin independentistes, raó per la qual ha demanat el vot per a la seva formació perquè Catalunya es converteixi pròximament en un Estat sobirà.

“No vull que els meus fills siguin independentistes i desitjo que visquin amb naturalitat la seva llengua i cultura en la terra on viuen, i puguin anar amb un passaport i un DNI que realment els identifiqui”, ha declarat en un acte a la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

Segons un comunicat de SI, l'expresident del FC Barcelona ha dit que Catalunya té el repte d'“aconseguir ser el millor Estat del món, el més democràtic, eficient i modern”, i que l'únic instrument per a aconseguir-ho és la independència.

El dirigent independentista ha afirmat que els catalans volen “un Estat que només pensi” en els seus interessos, cosa que, segons el seu parer, només podran aconseguir mitjançant SI, ja que “és l'única força política que ha fet una clara aposta per la independència, mentre que els altres partits aposten pel recanvi i per mantenir el seu statu quo perquè tot continuï igual”.

També ha demanat als votants joves que es plantegin “què poden fer per al país” i que “es mullin perquè els polítics deixin de jugar amb el nostre diners i el nostre futur”.

És per això que Catalunya, segons l'opinió de Laporta, ha d'avançar cap a “la felicitat com poble”, que “només vindrà amb la plenitud nacional i això significa convertir-nos en un estat de la Unió Europea”, ha insistit.

D'altra banda, SI ha presentat un nou vídeo electoral en el que apareixen diversos ciutadans que demanen rauxa per aconseguir la independència de Catalunya en lloc del seny que reclamen la resta de partits.

“Darrere del seny volen que ens esperem. Ens volen obedients. Volen que oblidem. És el seny mal entès com a covardia i com a excusa per negar un futur millor”, declaren diverses persones en el vídeo, a la qual cosa afegeixen que ara és moment de “dir ben clar el que volem, que no ens rendirem, que no ens pararem mai”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.