Política

Rivera titlla Mas de “maleducat” i “prepotent”

El candidat de Ciutadans considera que el líder convergent li va “perdonar la vida” per parlar en castellà al debat

Acusa Mas de “menysprear la població en funció de la llengua que parla”

El candidat de C's a la Generalitat, Albert Rivera, ha criticat l'actitud d'Artur Mas (CiU) en el debat a sis d'aquest diumenge a la televisió pública, titllant-lo de maleducat per “perdonar la vida” a Rivera quan va intervenir en castellà.

En una visita a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha dit que l'actitud de Mas va ser una falta als membres del seu grup i a molts catalans per pecar de “prepotent”. “Qui va quedar com un maleducat va ser ell, per haver menyspreat part de la població catalana en funció de la llengua que parla”, ha matisat.

Rivera s'ha mostrat satisfet amb la seva participació en el debat, tot i que ha criticat que els candidats rebutgessin dedicar un bloc a la llei electoral, la regeneració política i un pacte anticorrupció, que va proposar el seu grup, ja que, en opinió seva, són temes que interessen a la ciutadania però incomoden alguns candidats, que pretenen amagar-ho.

Segons Rivera, a Mas li va molestar la seva rèplica durant el debat després que el candidat de CiU parlés de l'espoliació fiscal d'Espanya a Catalunya.

“Mas es va desencaixar quan vaig recordar-li que, possiblement, alguns dels que roben tinguin el carnet de CiU”, en al·lusió implícita al cas Palau, després d'això Mas va exigir-li proves.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.