Política

Un vídeo de la JSC adverteix que la dreta pot robar en un dia “els esforços de tota una vida”

Les joventuts socialistes es passen al registre dramàtic en el seu nou espot de campanya

Els joves del PSC reivindiquen el vot per a Montilla com a garantia dels drets socials

  • VÍDEO: Nou espot de campanya de la JSC

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC), ha canviat de registre per apel·lar al vot per al PSC. Pocs dies després de fer-ho amb un vídeo carregat d'erotisme, ara les joventuts recorren al drama. Amb el títol No perdem en un dia els esforços de tota una vida, el seu nou espot de campanya adverteix del perill que representa per als drets socials una victòria de la dreta.

Amb aquest vídeo presentat avui, la JSC vol transmetre el missatge que en aquestes eleccions es decideix entre esquera i dreta i que aquesta última, representada per PP i CiU, “deixa als més desprotegits de banda”. Segons els joves del PSC, darrere les “belles paraules i el llenguatge enlluernador” de la dreta s'hi amaga la determinació de retallar l'Estat del benestar.

Per això, demanen el vot per al candidat socialista, José Montilla, que al seu parer, representa una opció de “progrés” i “l'única garantia de que els més desafavorits estiguin protegits davant la crisi”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.