Política

Corbacho pronostica uns resultants molt diferents als de les enquestes

El número 3 de la candidatura del PSC per Barcelona confia en la mobilització de l'electorat socialista

L'exministre de Treball sosté que CiU no volia el cara a cara per no haver d'explicar la seva política social

El número 3 de la llista electoral del PSC per Barcelona, Celestino Corbacho, ha fet avui a Tortosa una crida a l'electorat socialista perquè es mobilitzi tal com va fer el 2006 i vagi a votar aquest diumenge. Corbacho s'ha mostrat convençut que, si és així, el resultat electoral “serà radicalment diferent del que ara pronostiquen les enquestes”.

El dirigent socialista ha lamentat que CiU doni “excuses de mal pagador' quan acusa el PSC de no voler el cara a cara i ha afirmat que és la federació nacionalista la que no volgut fer el debat perquè Artur Mas no “hagués de respondre a preguntes com quina garantia tenen els catalans que no hi haurà un retrocés en l'Estat del benestar si guanya CiU”.

L'exministre de Treball ha recordat que els convergents sempre posaven a Irlanda com a “un país de referència”, i ara en aquesta nació “hi ha un perill real d'enfonsament de l'Estat del benestar”. “El que passa a Irlanda és la conseqüència de la política de rebaixar els impostos, com volen fer CiU i el PPC”, ha assegurat.

A més, Corbacho ha assenyalat que la federació tampoc volia que Mas “hagués d'explicar què és el pacte fiscal que proposen” ni que es posicionés sobre si donaria suport a un referèndum independentista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.