Política

El PP vol tornar els ‘il·legals' al seu origen

No volen que s'enduguin els recursos de la Seguretat Social

El candidat popular al Parlament per Girona, Josep Enric Millo, va explicar ahir en un escenari ple d'immigració, com és el mercat de Salt, que el seu partit proposa el rigorós compliment de la llei vigent d'immigració i, per tant, que es detectin els pisos sobreocupats, amb gent susceptible de ser retornada al seu país. Millo diferencia bé dos tipus d'immigració: aquella que té contracte de treball i paga els seus impostos i una “altra cara de la immigració”, que “no aporta res positiu” i que el PP vol combatre i que, segons Millo, és la culpable de les xarxes d'explotació de persones.

El Partit Popular també vol impedir que “els recursos escassos de la Seguretat Social se'n vagin als il·legals”. L'objectiu d'aquestes mesures és, segons Millo, “garantir la convivència entre els naturals i els estrangers”. També va denunciar: “Hi ha immigrants que no sabem de què viuen, ja que estan empadronats però no tenen permís de treball”. Tot seguit, va venir la càrrega contra el govern per permetre “l'excés” d'immigració: “El govern ha convertit això en el paradís dels il·legals”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.