Política

barcelonès nord

273.052 persones del Barcelonès Nord estan cridades a les urnes

Un total de 273.052 ciutadans del Barcelonès Nord estan cridats a participar demà en les eleccions al Parlament de Catalunya. A Badalona, un total de 155.436 electors podran exercir el dret a vot, a través de les 230 meses electorals que estaran distribuïdes en 46 col·legis electorals. En les eleccions autonòmiques del 2006, la participació a Badalona es va situar en el 48%. La força més votada va ser el PSC (32,64%), seguida de CiU (25,36%). Els resultats dels comicis es podran seguir al vespre des de les seus dels diferents partits polítics. La Sargantana, a Dalt la Vila, també organitza una nit electoral, que començarà a partir de dos quarts de nou.

Pel que fa a la resta de ciutats, a Santa Coloma estan cridats a votar 78.909 ciutadans. En aquesta ciutat, totes aquelles persones que tinguin problemes de mobilitat reduïda podran demanar un servei –contractat per l'Ajuntament i del qual s'encarregaran un parell de voluntaris de la Creu Roja– que els durà, de manera gratuïta, al col·legi electoral on hagin d'exercir el vot. Totes aquelles persones que vulguin sol·licitar aquest servei hauran de trucar al telèfon 93 462 40 00. A Santa Coloma hi haurà un total de 24 col·legis electorals, que contindran 157 meses.

A Sant Adrià de Besòs el nombre d'electors cridats a les urnes demà és de 24.539, que podran exercir el vot entre els onze col·legis electorals que s'han habilitat.

Pel que fa a Montgat, els ciutadans amb dret a vot són 8.188, mentre que a Tiana la xifra ascendeix a 5.980 electors. Tots aquests electors es distribuiran entre les meses instal·lades a la biblioteca de Can Baratau, a la Catequística Parroquial, a l'edifici Ciutadella de l'escola Lola Anglada, al local del parc del camp de futbol vell i a Can Mogues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.