Política

Més de 41.500 residents a l'Estat envien el seu vot per correu

El termini d'admissió del vot per correspondència va acabar aquest dijous

Gairebé 14.000 catalans també han votat a distància

Més de 41.500 catalans residents a l'Estat han enviat el seu vot a través del servei de Correus, que ja custodia a les oficines de destí 37.669 dels vots enviats perquè siguin lliurats aquest diumenge a les 8.032 meses electorals dels 2.700 col·legis, segons ha informat l'empresa en un comunicat.

A aquests vots s'han de sumar els que encara estan en trànsit i aquells que es van dipositar aquest dijous, l'últim dia d'admissió del vot per correspondència després de l'ampliació del termini fixat inicialment.

D'altra banda, 13.704 catalans residents a l'estranger també han emès el seu vot. Correus lliura diàriament a les Juntes Electorals Provincials aquests vots i ho continuarà fent fins a les vuit del matí de l'1 de desembre, dia que es fa l'escrutini general.

L'empresa postal ha organitzat un dispositiu de més de 3.000 treballadors i 1.600 vehicles per lliurar els vots a les taules electorals aquest diumenge. Quan acabi la jornada, un equip de 1.472 treballadors recollirà l'acta d'escrutini per lliurar els sobres el dia 29 de novembre a les Juntes Electorals corresponents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.