Política

Laporta no vol Carreterina

Li ha ofert una reagrupada durant una visita electoral del candidat de Solidaritat al mercat del barri d'Hostafrancs

Carreterina Independex són unes pastilles que ”van molt bé per la independència”

El candidat de Solidaritat Catalana per la Independència (SCI), Joan Laporta, ha rebutjat aquest divendres, mentre feia campanya al mercat d'Hostafrancs, una capsa de Carreterina Independex que li ha ofert una simpatitzant de Reagrupament. Aquest medicament, produït pel partit de Joan Carretero, són unes pastilles amb “vitamines regeneradores”, molt apropiada per a tractar agents patògens com els espanyococos, regionalicocos o altres paràsits.

Segons un comunicat de Reagrupament, membres del partit van distribuir el dia abans tríptics i les miraculoses pastilles entre les parades del mercat. Aquest matí, mentre Laporta feia campanya al mercat ha pogut comprovar que moltes parades tenien Carreterina al mostrador i el candidat de SCI ha optat per no apropar-s'hi. Una membre de Reagrupament, Pilar Altarriba, s'ha acostat a Laporta i li ha dit: “li volem donar una Carreterina que va molt bé per a la independència”. Laporta s'ha negat a acceptar el present i ha marxat del mercat d'Hostafrancs.

En altres ocasions membres de Reagrupament s'han acostat als candidats d'altres partits per oferir-los la Carreterina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.