Política

Herrera confia mantenir l'escó per Lleida “que vam prendre al PP”

El candidat d'ICV reconeix que és difícil aconseguir un segon diputat per aquesta circumscripció

El líder ecosocialista afirma que cal el vot de les esquerres per aturar les retallades socials

El candidat d'ICV-EUiA a les eleccions al Parlament, Joan Herrera, ha emplaçat avui des de Lleida a l'electorat d'esquerres a mobilitzar-se i acudir a les urnes “per poder consolidar el diputat que li vam prendre al PP fa quatre anys”. “Que ningú es quedi a casa o voti en blanc”, ha reclamat, tot i que ha admès que serà “difícil” aconseguir un altre diputat a les terres de ponent.

Així, el secretari general d'iniciativa, ha demanat el vot pel cap de llista ecosocialista per aquesta circumscripció, Francesc Pané, i n'ha destacat la defensa de “les terres de Lleida durant aquesta crisi que també ha afectat la pagesia”.

El líder ecosocialista ha afirmat que en el context actual de crisi el vot de les esquerres és més necessari que mai per acabar amb les retallades en polítiques socials, ambientals i en infraestructures. “El vot en blanc crític no servirà per frenar les retallades que planteja CiU”, ha advertit.

Per això, ha reivindicat un govern que més exigent amb els qui tenen més, que posi fi a l'economia especulativa i que protegeixi el territori. “Aconseguir això només és possible votant a ICV-EUiA”, ha proclamat.

Herrera ha reconegut que entén “que a vegades hi ha arguments per quedar-se a casa”, però ha assegurat que Lleida necessita “reequilibri territorial” i no es poden permetre “polítiques que aposten per l'agroindústria i no per la pagesia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.