Política

CiU creu que els socialistes van utilitzar fotografies per dissimular grades buides al míting del dijous

La federació nacionalista troba lones amb imatges de persones amb banderes del PSC al Palau Sant Jordi

La federació nacionalista les ha localitzat mentre preparava el seu acte final de campanya que farà aquesta nit al mateix recinte

CiU ha explicat avui que ha trobat al Palau Sant Jordi lones amb fotografies de persones portant banderes del PSC. La federació nacionalista, que porta tot el dia preparant el recinte per al seu acte final de campanya, creu que els socialistes les van utilitzar al míting que van realitzar ahir al mateix escenari per tapar les grades que no van poder omplir.

Segons han apuntat els convergents, que n'han ensenyat una mostra als periodistes, alguns rotllos de lona estaven sense fer servir, però també n'han trobat alguns que havien estat utilitzats i que duien adhesius que, segons ells, servirien per enganxar-los a les grades.

De fet, el mateix secretari general de CiU, Josep Antoni Duran Lleida, va assegurar ahir que els socialistes havien “punxat” malgrat els autocars que havien organitzat per portar gent de fora de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.