Política

Els candidats destinen el dia de reflexió a fotos conjuntes i a estar amb els seus familiars

Els líders dels sis partits amb representació parlamentària no podran demanar el vot aquest dissabte, dia de reflexió, però tampoc el podran dedicar a descansar ni a deliberar

Els candidats a presidir la Generalitat pels sis partits amb representació parlamentària no podran demanar el vot aquest dissabte, dia de reflexió, però tampoc el podran dedicar a descansar ni a deliberar.

L'agenda d'aquest dissabte també és ajustada, a causa de les fotografies dels candidats que els mitjans catalans publiquen el dia de les eleccions, tota una tradició que s'ha instaurat a Catalunya.

El propòsit de cada any en aquestes imatges és sorprendre el lector; per això s'han elegit llocs emblemàtics de Catalunya per prendre aquestes instantànies a les eleccions anteriors, com edificis modernistes, les obres del Fòrum i les del TGV.

Els candidats han tingut el matí ocupat fent de models fotogràfics, tot i que la resta del dia el podran dedicar a estar amb els seus.

Artur Mas (CiU) passarà la tarda amb la seva dona i família, amb els qui tindrà temps de descansar i preparar-se per afrontar la jornada electoral maratoniana del 28 de novembre.

El president de la Generalitat i candidat a la reelecció, José Montilla (PSC), també compartirà la tarda amb la seva dona i els seus fills, mentre que Joan Puigcercós (ERC) dinarà amb els seus amics, als qui ha vist molt poc durant tota la campanya, mentre que dedicarà tota la tarda a la seva dona i els seus dos fills.

Alícia Sánchez Camacho (PP) passarà la tarda tranquil·lament amb el seu fill, el petit Manuel, i la seva mare, i Joan Herrera (ICV-EUiA) també dedicarà la resta del dia al seu fill petit, cosa molt complicada d'aconseguir amb una campanya tan enfeinada.

Després de la jornada fotogràfica amb els seus rivals, que l'ocuparà tot el matí, Albert Rivera (C's) menjarà amb el comitè d'estratègia electoral del seu partit, i després tractarà de relaxar-se. A la tarda anirà a Mataró Park per veure amb la seva parella la pel·lícula 'Xarxa Social', i anirà a comprar la roba que utilitzarà el dia de les eleccions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.