Política

Els candidats es relaxen en família

Mas i Montilla passen la jornada a casa seva amb la dona i els fills

Puigcercós lloga una pel·lícula en DVD per a la tarda

Camacho compra sabates al seu fill Manuel

Herrera sopa amb els seus amics

Els principals candidats del 28-N van aprofitar ahir la jornada de reflexió per descansar amb la família, després de les tradicionals fotografies conjuntes que van convocar diversos mitjans de comunicació. El candidat de CiU, Artur Mas, va tenir encara algunes reunions de partit abans de dinar. Però va passar relaxat la tarda al costat de la seva dona, Helena Rakosnik, i els seus tres fills.

També el candidat del PSC, José Montilla, va aprofitar la tarda per estar amb la seva família i els fills petits, als quals ha pogut veure molt poc durant la campanya. Montilla, que viu a Sant Just Desvern (Baix Llobregat), està casat en segones núpcies amb Anna Hernández i té cinc fills, els últims trigèmins de deu anys.

El candidat d'ERC, Joan Puigcercós, va aprofitar la jornada festiva per dinar amb amics i després reposar a casa. Va llogar més tard una pel·lícula en DVD i la va mirar amb els seus dos fills. De manera semblant va fer la candidata del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, que va passar el dia al costat del seu fill Manuel, de quatre anys, al qual ha vist poc durant la campanya, encara que l'ha acompanyat en alguns actes.

Camacho va fer un passeig per Barcelona amb el nen i ho va aprofitar per comprar-li sabates. Li ha promès un viatge a Eurodisney de París, que ha quedat pendent per quan passi el tràfec de les eleccions catalanes. El candidat d'ICV-EUiA, Joan Herrera, va dedicar la tarda al seu fill petit, i tenia previst sortir a sopar amb uns amics, abans de la decisiva jornada de demà. I el representant de Ciutadans, Albert Rivera, encara va tenir temps per dinar amb el seu comitè d'estratègia electoral. A la tarda, va anar amb la seva dona als cinemes Mataró Park per veure la pel·lícula La red social, que explica la història del Facebook. Tots tenien, però, la mirada fixada en avui a les 20 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.