Política

ERC admet que aquesta nit només hi haurà un guanyador

El portaveu republicà, Ignasi Llorente, valora positivament la participació

Llorente recorda que Esquerra és un partit “amb molts anys d'història i seguirà tenint un paper important”

El portaveu d'ERC, Ignasi Llorente, ha advertit “no es cert” que tothom hagi guanyat, ja que segons ell, “ en aquestes eleccions només un partit podrà dir això”, ha dit fent al·lusió a la victòria de CiU a la qual apunten els primers sondejos a peu d'urna. “ERC valorarà els resultats aviat, quan ja comptem amb resultats definitius significatius”, ha anunciat.

Llorente ha explicat que Esquerra volia “trencar dos tòpics”: el que diu que quan en un escrutini els resultats van malament per a un partit “la nit és llarga” i, el segon, que “tothom ha guanyat”. En canvi, ha valorat positivament que la participació hagi superat el 50%.

El portaveu republicà ha volgut mostrar el seu agraïment als ciutadans que han votat pel seu partit perquè “aquestes eleccions eren molt complicades per a nosaltres” i “no era senzill votar a Esquerra”. “No us fallarem, podeu estar segurs”, ha assegurat Llorente, que ha recordat que Esquerra “és un partit amb molts anys d'història i seguirà tenint un paper molt important a la política catalana”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.