Política

Solidaritat Catalana diu que els seus resultats demostren la força de l'independentisme

Uriel Bertran reivindica el “resultat històric” d'una formació amb només “quatre mesos de vida”

El portaveu del SI avisa que només pactaran amb CiU si està disposada a proclamar la independència

El número 3 de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) per llistes de Barcelona, Uriel Bertran, ha destacat aquesta nit els resultats provisionals que hauria obtingut la seva formació demostren la força que té l'independentisme que no vol ser “crossa autonomista”. Així mateix, ha reivindicat el “resultat històric” d'un partit “que té quatre mesos de vida”.

D'altra banda, Bertran ha avisat a CiU que només pactarà amb Artur Mas si la federació nacionalista està disposada a proclamar la independència durant aquesta mateixa legislatura. En cas contrari, ha dit Bertran, es quedaran a l'oposició.

En aquesta mateixa línia, Bertran, ha explicat que la primera iniciativa que presentaran al Parlament serà la Llei per la independència, amb llibertat de vots per tots els diputats.

Finalment, Bertran ha assegurat que aquests resultats demostren que Catalunya “és una nació” i que “al poble català no se'l pot enganyar”.

El portaveu de la coalició independentista ha fet aquestes declaracions des d'un hotel de Barcelona, on estan passant la nit electoral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.