Política

Puigcercós admet que ERC ha “perdut les eleccions”

El president d'Esquerra explica que no han assolit l'objectiu d'obtenir un resultat que els permetés “influir i condicionar”

El líder republicà assegura que treballaran “per recuperar la confiança” dels seus votants

“Hem perdut les eleccions”. D'aquesta manera clara i contundent, el president d'ERC i candidat d'aquesta formació a les eleccions al Parlament, Joan Puigcercós, ha reconegut el daltabaix electoral de la formació, que ha perdut 11 escons.

El cap de llista d'Esquerra ha explicat que no han aconseguit el seu objectiu que era obtenir un resultat que els permetés “influir i condicionar” la política catalana però que no l'han assolit.

El líder republicà també ha aprofitat per felicitar al president de CiU, Artur Mas, per la seva victòria electoral. Puigcercós ha recordat que fa 7 anys els ciutadans van donar la confiança a una “alternativa progressista i catalanista” i ha constatat que ara aquesta ciutadania ho ha fet per una opció “catalanista de centredreta”. Per això, ha considerat que el “catalanisme és l'únic instrument que pot fer avançar el país”.

El candidat d'Esquerra ha assegurat que treballaran a partir d'ara “per recuperar la confiança” d'aquells que ara no els l'han donada i ha afirmat que volen ser una “alternativa a l'autonomisme” i “bastir una esquerra independentista per aquest país”. “Hi érem abans, hi hem estat en aquesta campanya i hi continuarem sent”, ha augurat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.