Política

Laporta destaca que SI és la primera força parlamentària que vol proclamar l'independència “immediatament”

El candidat de Solidaritat Catalana per la Independència reitera que pactarà amb CiU si comparteix el compromís de construir un Estat català

La formació independentista ha obtingut quatre escons i compartirà el Grup Mixt amb Ciutadans

El cap de llista per Barcelona de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Joan Laporta, ha destacat aquesta nit –entre crits de “in-inde-independència– que amb els quatre escons obtinguts per la seva coalició, és la primera vegada que hi ha un partit a l'hemicicle que vol la independència “de manera immediata”.

L'expresident del Barça ha felicitat al candidat de CiU, Artur Mas, i ha assenyalat que si la federació nacionalista tria “governar cap a l'autonomisme” els trobarà a l'oposició, però que es trobaran “en el camí” si assumeix el compromís per declarar “la independència de forma immediata”.

Finalment, i davant d'un públic entregat, ha cridat el seu ja característic “que n'aprenguin!” i i un “visca Catalunya lliure”.

La formació liderada per Laporta ha obtingut quatre escons i compartirà el Grup Mixt amb Ciutadans, que n'ha obtingut 3.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.