Política

Puigcercós: “L'actitud erràtica de Zapatero perjudica especialment Catalunya”

El president d'ERC ha dit que “Mas ha fet un pas enrere en el plantejament del concert econòmic i tindrà un problema, perquè Madrid no l'ajudarà”

El líder republicà ha dit que Mas tindrà el seu ”suport pel pacte fiscal però no el tindrà per l'investidura”

“La gestió de l'aeroport Prat s'ha de decidir des de Catalunya, que sigui una empresa pública o privada”, ha dit aquest dimecres, Joan Puigcercós, president d'ERC, en una entrevista a Els Matins de TV3.

José Luis Rodríguez Zapatero ha anunciat aquest dimecres mateix que els aeroports del Prat i Barajas tindran gestió privada mitjançant un règim concessionari.

Puigcercós també ha valorat les altres mesures anunciades per Zapatero com la rebaixa fiscal a les pymes i la desaparició del programa de prestacions de 426 euros per a aturats sense cobertura que deixarà de funcionar el febrer.

Puigcercós s'ha mostrat satisfet respecte l'ajuda a les pymes, que ha valorat com “una bona notícia” però ha afegit que aquesta actitud erràtica de Rodríguez Zapatero perjudica especialment Catalunya.

D'altra banda, el president d'ERC ha dit que “Mas ha fet un pas enrere en el plantejament del concert econòmic i tindrà un problema perquè Madrid no l'ajudarà”.

En aquest sentit, ha afegit que “Artur Mas tindrà el nostre suport pel concert econòmic però no el tindrà per l'investidura.

Respecte els mals resultats electorals de la seva formació, Joan Puigcercós ha recordat que “els electors han valorat els quatre últims anys d'ERC al govern i la bona campanya electoral que hem fet no ha estat suficient”.

En aquest sentit ha insistit, que “a una part de l'electorat no li ha agradat el pacte de govern que vàrem fer amb el tripartit”.

“Hem d'aprendre dels errors i serem crítics i responsables”, ha afegit.

Puigcercós ha volgut deixar clar que ha posat el seu càrrec a disposició d'ERC i ha remarcat que “si haig de fer un pas enrere el faré”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.