Política

Compromís per Paterna demana un canvi d'auditora de les empreses municipals

Mazars, que ha sigut inclosa en la querella pels comptes d'Emarsa, és la que s'encarrega de fiscalitzar els comptes de l'Ajuntament paterner

Compromís per Paterna ha valorat que tots els partits de l'EMSHI hagen ampliat la querella, que en principi sols havien interposat contra el gerent i altres alts càrrecs d'Emarsa, a l'empresa que ha auditat els comptes d'Emarsa, Mazars.

Precisament, Mazars ha sigut l'empresa que s'ha encarregat d'auditar els comptes de l'Ajuntament quan va accedir al govern municipal el PP, i també audita actualment els comptes de dues empreses públiques: GESPA i Aigües de Paterna. Segons afirma Loles Ripoll, regidora portaveu de Compromís, “la trajectòria de Mazars amb Emarsa ens crea una profunda desconfiança, perquè ens podríem trobar en una situació de falta de rigor en el control dels comptes de les empreses municipals de Paterna”.

Per tot això, Compromís per Paterna presentarà una moció en el pròxim ple en què demanarà un canvi de l'auditora dels comptes municipals, Mazars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.