Política

Emarsa va pagar més de 5,5 milions d'euros a empreses vinculades amb càrrecs del PP

Barberà evita pronunciar-se sobre l'exigència d'assumpció de responsabilitats per la gestió en la depuradora de Pinedo adduint que l'assumpte està en els tribunals

Les noves factures d'Emarsa que l'Entitat Metropolitana de Serveis Hidraulics (Emshi) ha facilitat als serveis jurídics en la investigació sobre la gestió de la depuradora de Pinedo demostren que empreses de diversos càrrecs del PP van facturar a aquesta, en els últims sis anys, més de 5,5 milions d'euros per serveis sobrevalorats, segons ha revelat la Cadena Ser.

Els titulars d'aquestes empreses són persones vinculades amb l'alcalde popular de Montcada i portaveu en la Diputació de València, Juan José Medina; amb Enrique Arnal, un dels directius de la depuradora; amb el portaveu del grup popular en l'Ajuntament d'Albuixec, Mariano Tamarit; amb l'exregidor de l'Ajuntament de València, Juan Carlos Gimeno; i amb dos assessor d'Enrique Crespo, president d'Emshi, en l'alcaldia de Manises.

Sobre aquest assumpte, el vicepresident socialista de l'entitat metropolitana, Ramón Marí, ha manifestat que es tracta d'una “trama creada pel PP per a benefici propi” i que el PP hauria de donar explicacions sobre el que ha passat i exigir responsabilitats a qui corresponga. Però l'alcaldessa de València, Rita Barberá, preguntada sobre si el PP prendrà alguna decisió, s'ha limitat a indicat que l'assumpte està en els tribunals i que cal que esperar que aquests es pronuncien sobre l'afer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Sánchez olora la derrota en estrangeria en un ple dens i en mans de Junts

madrid

Alemanya i les lliçons del futbol

Berlín
Eduard Àngel Sànchez
Cap de l’oposició Amerencs pel Canvi

“Si el govern i l’oposició van a l’una, tot és molt més fàcil”

Amer
estats units

Kamala Harris guanya punts per ser la candidata demòcrata a la Casa Blanca

barcelona
regne unit

El ‘pla Ruanda’ dels conservadors va costar 830 milions d’euros

barcelona
política

Maragall deixa ERC per prendre “distància crítica” de l’afer dels cartells

barcelona
guerra a europa

Hongria parla d’un “atac histèric i coordinat” contra la “missió de pau” d’Orbán

barcelona
estats units

El Servei Secret reconeix errors en l’atemptat a Trump

barcelona
guerra a gaza

Netanyahu agraeix el suport de Biden abans d’iniciar el viatge a Washington

barcelona