Política

vilassar de dalt

El cap de gabinet de Gomà, relleu d'Artigas a GEVD

Xavier Godàs va ser escollit per unanimitat en l'assemblea

L'alcalde de Vilassar de Dalt, Llorenç Artigas, deixarà el càrrec a finals d'aquest mandat i des de fa uns dies ja se sap el nom de qui serà el seu relleu al Grup d'Esquerres de Vilassar de Dalt (GEVD). Es tracta de Xavier Godàs, actual cap de gabinet del segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Ricard Gomà. Va ser escollit per unanimitat en l'assemblea d'aquesta agrupació política municipal, que inclou forces com ara ICV-EUiA. Godàs, però, es presentarà a l'alcaldia com a independent i amb la voluntat, segons comenta, que GEVD “torni a ser l'espai plural de les esquerres a Vilassar de Dalt”.

Doctor en sociologia, Godàs, de 41 anys, va estar molt vinculat als moviments socials de base de la comarca a les dècades dels vuitanta i els noranta. Va ser portaveu de la Crida a la Solidaritat en Defensa de la Llengua, la Cultura i la Nació Catalanes i va formar part dels moviments antimilitaristes. Va negar-se a fer el servei militar obligatori i per això va ser jutjat a Arenys de Mar el 1992. També va formar part d'ERC. De fet, en va ser el màxim responsable al Maresme a mitjan dècada dels noranta. Ja desvinculat d'aquesta formació, ha exercit la seva darrera etapa professional a l'Ajuntament de Barcelona, on no continuarà més enllà de les eleccions municipals. El candidat a l'alcaldia de Vilassar de Dalt serà presentat aquest vespre, a les vuit, al Centre Cultural Vilassanès. Es preveu que sigui un acte breu i sobri per presentar el candidat, i en el qual no es parlarà encara de la proposta electoral. Tot i això, Godàs va explicar ahir a El Punt que una de les seves prioritats serà reconduir la situació econòmica del municipi aconseguint una administració “àgil, eficient i estalviadora”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.