Política

La trama Gürtel tractà d'adjudicar-se un servei públic de Paterna que ja existia

Els socialistes demanen explicacions a l'alcalde, Lorenzo Agustí, per l'intent de falsejar l'adjudicació d'una oficina d'atenció al ciutadà

Els socialistes de Paterna han demanat que l'alcalde, el popular Lorenzo Agustí, i el cap del seu gabinet donen explicacions sobre l'intent de falsejar l'adjudicació d'un servei municipal d'atenció al ciutadà tal com publica hui el diari El País. La publicació informa que en el sumari del cas Gürtel ixen uns correus perquè es fera càrrec del servei l'empresa d'Álvaro Pérez, El Bigotes. El secretari general dels socialistes de Paterna, Juan Antonio Sagredo, afirma que l'alcalde ha volgut “fer-se un vestit a la mida de la trama Gürtel” i que s'emportaria 10 milions d'euros, però que sortosament es va poder paralitzar l'adjudicació. “Es tractava d'una oficina i un servei d'atenció al ciutadà que ja s'està prestant a Paterna des de feia anys. La proposta es va frustrar no sabem per què, però intuïm que per les reticències dels alts funcionaris de l'Ajuntament. Això no obstant, nosaltres considerem que s'ha produït un possible delicte en grau de temptativa com a mínim”, expressa Sagredo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.