Política

Al Bloc de Gandia li preocupa el retard de l'hospital comarcal

Els econacionalistes mostren la seua sopresa després que l'alcalde Orengo diga que no passa res pel retard en la posta en marxa de l'hospital, perquè la Generalitat està treballant bé i que este retard no té importància.

Els components del Bloc de Gandia sospiten que es pot tractar d'un retard consensuat, que beneficia els interessos dels dos, la Generalitat i l'Ajuntament, per evitar quedar en evidència: “la Generalitat té més temps per assegurar el finançament que li falta i l'Ajuntament per acabar els accessos”. Asseguren.

S'ha sabut que la Conselleria de Sanitat, ha anunciat un nou retard en l'obertura de l'Hospital Comarcal de la Safor, que ara no sembla que entrarà en funcionament fins el 2012. És el tercer retard sobre les dates previstes.

El nou Hospital Comarcal és una de les infrastructures més demandades i necessàries a la comarca. La seua història conté episodis esperpèntics, com la negativa de l'exconseller Castellano l'any 2002 per a escassament tres mesos després i tot just davant d'unes eleccions autonòmiques, aparéixer en el Pla d'Infrastructures Sanitàries, encara que no seria fins el 2006 quan se'l dotaria de pressupost.

La seua ubicació també va ser objecte de debat ja que el lloc triat, el polígon industrial Sanxo Llop, no semblava el més adequat per una infrastructura sanitària i perquè es tracta de terrenys urbans, ben cars. Per al Bloc, l'anunci d'este nou retard “no ens sorprén, acostumats com estem i davant la més que evident falta de liquiditat de la Generalitat Valenciana, més preocupada per altres qüestions que per les infrastructures bàsiques”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.