Política

El PSPV compara Fabra amb “un lladre que fuig amb el botí”

Els socialistes valencians subratllen que la prescripció del delicte no significa que el president de la Diputació siga innocent

La portaveu del comité electoral del PSPV-PSOE, Carmen Ninet, ha criticat el fet que el PP tracte de “manipular” la interlocutòria de l'Audiència de Castelló que sobreseu part de la causa contra Carlos Fabra. La socialista ha recordat que la sala “manté la imputació pels delictes més greus a què es pot enfrontar un càrrec públic, com ara frau fiscal, tràfic d'influències i suborn”.

Ninet ha censurat la reacció del PP a la decisió de la justícia i ha assegurat que “el que ha de demanar perdó” és el partit de Fabra. “El PP, amb les seues declaracions, és com si s'alegrara per un atracament en què es deixa fugir el lladre amb la bossa del botí”, ha manifestat.

La socialista ha subratllat igualment que, encara que haja prescrit “suposadament” el frau fiscal, “això no comporta que no haja sigut comés”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.