Política

Gandia demana a la Generalitat subvencions en matèria de Benestar Social

L'alcalde ha sol·licitat que s'agilitze el pagament de la renda d'emergència després de patir una agressió una funcionària

La Comissió de Govern de l'Ajuntament de Gandia ha aprovat sol·licitar a la generalitat Valenciana, les cinc subvencions demanades a les conselleries de Benestar Social i Solidaritat i Integració.

Una de les subvencions sol·licitades ha de finançar la despesa corrent de l'agència Amics que atén els casos d'integració i convivència social.

La segona subvenció demanada s'adreça a la consecució de prestacions econòmiques individualitzades per a l'acollida familiar dels menors.

Altres de les dues subvencions restants han d'anar a parar al manteniment dels centres de dia d'atenció especialitzada als majors i per als programes d'atenció als menors i joves subjectes a mesures judicials en medi obert.

La darrera quantitat sol·licitada ha de eixugar el deute amb els programes i serveis especialitzats en intervencions i atenció a família i infantesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.