Política

El consens polític afavoreix la solució de diversos temes a Gandia

Una interpretació local de la Llei del tabac, la compra de terrenys per a protegir la marjal i el suport general contra les prospeccions petrolieres ha centrat la Junta de Portaveus

Amb el consens, guanya Gandia, després que la Junta de Portaveus haja aprovat reformar l'ordenança d'Ocupació de la Via Pública per tal de facilitar al màxim als bars i restaurants de Gandia la ubicació de terrasses que ajuden a minimitzar l'impacte de la recentment aprovada Llei antitabac en un sector econòmic molt important per a Gandia i permeta fer complir la llei sense perjuí per als empresaris i els consumidors.

El segon aspecte que ha aconseguit el consens de tots els grups polítics ha estat l'oferta per a adquirir terrenys de la Marjal per tal d'acomplir amb el Pla d'Usos i Gestió.

Per últim, el tercer acord al que s'ha arribat ha estat en el Manifest que Gandia presentarà a la societat civil i empresarial per tal de mostrar el rebuig total, a les prospeccions petrolieres que s'han aprovat recentment a la costa».

Per la seua part, els diferents portaveus municipals, Carla Ripoll pel PP, Josep Miquel Moya pel Bloc i Vicent Mascarell pel PSPV, han coincidit en destacar la importància d'aquest consens per tal de pactar assumptes de ciutat que beneficien a Gandia i als seus ciutadans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.