Política

CiU, el PSC i el PP dimiteixen a Deltebre Gestió Activa

Els grups de l'oposició denuncien la inactivitat d'aquesta societat

Els representants dels grups municipals de CiU, el PSC i el PP al consell d'administració de la societat municipal Deltebre Gestió Activa presentaran avui la seua dimissió. Els tres grups de l'oposició a l'Ajuntament de Deltebre sostenen que aquesta societat municipal, que el govern local d'ERC va crear el 2009, està inactiva i que destina la major part del seu pressupost al sou del gerent, Gerardo Bonet. “En tres anys Deltebre Gestió Activa haurà gastat 150.000 euros i l'únic projecte que s'ha dut a terme és la reparcel·lació del polígon industrial, valorat en 18.000 euros”, va denunciar ahir el representant de CiU al consell d'administració de la societat, Lluís Soler. “No volem ser còmplices d'aquesta mala gestió”, va afegir el representant del PSC, Salvador Bertomeu. Per la seua banda, el representant del PP, Tomàs Castells, va dir: “Amb la nostra dimissió estalviem 2.000 euros a la societat.”

Tot i les crítiques, els grups de l'oposició consideren que té sentit una societat municipal de gestió urbanística i promoció econòmica, per això no en reclamen la dissolució, encara que sí deixar-la inactiva temporalment. Això sí, demanen la dimissió del gerent, que consideren que és un “comissari polític”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.