Política

El Bloc de Dénia influeix sobre la moció del PP contra les prospeccions petrolieres

El nou manifest denuncia aquestes pràctiques en qualsevol altre lloc i aposta per les energies renovables i mediambientalment sostenibles

Després que la setmana passada el Grup Municipal Bloc enviara una proposta de rectificació al grup municipal PP en resposta a la moció sobre les prospeccions petrolíferes, la comissió de Medi Ambient, ha aprovat un nou manifest que acompanyarà la moció que es votarà al plenari.

En el manifest redactat pel PP es fa referència a l'aposta per les energies renovables i mediambientalment sostenibles, a les que feia referència el Bloc en la seua proposta de rectificació, ja que aquest grup polític defensa, per damunt de totes les coses, que es potencien les energies renovables i no les fòssils.

Tot i estar a favor de la moció, per les raons exposades, el Bloc continua pensant que aquesta, no és més que una eina per a seguir amb la guerra PP-PSOE i critica la desinformació del PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.