Política

Demanen la dimissió de Fabra per voler “finançar” amb 250 milions els números rojos de l'aeroport de Castelló

L'oposició el qualifica com el “Díaz Ferran” de la política

Exigeixen la compareixença de Camps per saber si el Consell cedirà a les pressions de la concessionària de les instal·lacions que exigeix més diners pel servei o el rescat de la concessió

Els socialistes de Castelló han sol·licitat la compareixença urgent del vicepresident econòmic, Gerardo Camps, perquè aclarisca si el Consell cedirà a les pressions de l'empresa concessionària de l'aeroport de la capital de la plana, que exigeix més diners pel servei o el rescat de la concessió. El president de la promotora Aerocas ja ha anunciat que aquesta empresa pública està disposada a pagar fins a 250 milions d'euros a la concessionària de les instal·lacions, a raó de cinc milions anuals durant els 50 anys de concessió. El pagament es realitzaria, argumenta Fabra, per reequilibrar la situació financera de la concessionària.

El portaveu del PSPV-PSOE a les Corts, Francesc Signes, recorda que més del 98% de les accions d'Aerocas són de la Generalitat i assegura que Fabra no és ningú per a autoritzar el pagament i que és necessari un acord del ple del Consell. “Volem conéixer si el govern valencià avala l'oferta de Fabra. Si és així, seria la mostra més clara del balafiament i mala gestió d'aquest afer i que res té a veure amb l'anunci d'austeritat del PP”, lamenta Signes.

Des d'Iniciativa per Castelló, Carles Mulet, ha exigit a Camps la destitució de Fabra com a director d'Aerocas. “Els continus saquejos de Fabra han de tindre un fre, no podem consentir que continue balafiant diners de tots els valencians”, expressa al candidat d'Iniciativa. Mulet afirma que és una temeritat mantindre una persona com Carlos Fabra, al qual ha qualificat com el “Díaz Ferran“ de la política.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.