Política

El Bloc de Dénia triarà el candidat el 7 de febrer

Josep Crespo i Jaume Martínez aspiren a encapçalar la llista i la comissió de llistes ha convocat els militants per a la votació

El Bloc de Dénia, a través de la comissió de llistes creada expressament per a aquesta ocasió, ha convocat una assemblea de militants per al pròxim 7 de febrer en la qual es procedirà a votar un candidat per a encapçalar la llista a les eleccions municipals del pròxim 22 de maig. Els militants locals, Josep Crespo i Jaume Martínez, són els dos candidats que opten a representar la formació local en els pròxims comicis i tindran fins el dia de la votació per convéncer els militants.

L'objectiu d'aquest procés és desbancar-se de la baralla electoral que tenen altres partits. Així ho ha explicat el portaveu de la comissió: «des del Bloc encetem un procés democràtic i assembleari, des de baix cap a dalt, que ha de culminar en un partit més fort, per continuar exigint consens i solucions. Nosaltres volem buscar solucions a la situació de crisi que patim, especialment la manca de treball i l'esgotament del model productiu».

Així, la proclamació del candidat tindrà lloc en acabar el recompte de vots, i des d'eixe moment el Bloc treballarà per fer una candidatura il·lusionant, plena de propostes i idees i conscient de quins són els problemes que més urgeixen actualment: crear les condicions per eixir de la crisi reforçats, amb un model de ciutat més humà i unes bases productives econòmica i ambientalment sostenibles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estat espanyol

Sánchez defensa un finançament federal davant els barons del PSOE

Barcelona
política

Llach: “Aquest Onze de Setembre hi tornarem a ser”

barcelona
POLÍTICA

Alfred Bosch impulsa la tercera candidatura per liderar ERC

BARCELONA

El llegat de Maragall

Barcelona
Paola Lo Cascio, Andreu Mayayo i Òscar Monterde
Historiadors

“Pasqual Maragall va ser molt anticipador en l’anàlisi europea”

BARCELONA
Itàlia

El ministre italià de Cultura dimiteix després d’admetre una afer amb una influenciadora

Barcelona
Estats Units

El jutge ajorna la sentència contra Trump pel cas Stormy Daniels

Barcelona
estat francès

Barnier obre consultes per formar govern i l’esquerra crida a sortir al carrer

barcelona
guerra a europa

Els EUA descarten permetre a Kíiv usar armes de llarg abast contra Rússia

barcelona