Política

LES BORGES BLANQUES

ERC aposta per la continuïtat

Miquel Àngel Estradé continuarà al capdavant de la candidatura d'ERC a les properes eleccions municipals a les Borges Blanques. Després de 16 anys de vinculació al consistori i en ple canvi de cicle polític al país i al partit, l'alcalde borgenc volia copsar l'ànim de la militància abans de decidir-se a presentar la seva candidatura a encapçalar la llista. El segon tinent d'alcalde, Jordi Satorra, amb qui Estradé forma tàndem, va posar sobre la taula el seu desig de ser el candidat a alcalde.

No obstant, la militància ha preferit no obrir debats successoris i formar una candidatura que faci valer l'experiència, aglutini tots els esforços i mostri un projecte polític cohesionat. Malgrat tot, les bases han encarregat a una comissió electoral -en la que hi participen també per Estradé i Satorra- la confecció de la llista, que estarà enllestida en quinze dies.

D'altra banda, aquests dies també serviran a ERC per comprovar si és factible la formació d'una llista independentista més àmplia, especialment amb la CUP i Solidaritat. Esquerra està “oberta” a parlar-ne, segons diverses fonts, i intentarà contactes formals els propers dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.