Política

Clemente confirma que Pérez Fenoll és el candidat de la direcció del PP per a l'alcaldia de Benidorm

El secretari general dels populars assegura que la citació de l'exalcalde a declarar per un presumpte delicte de prevaricació no serà un obstacle per a la seua proclamació

L'exconsellera zaplanista, Gema Amor, també aspirar a encapçalar la llista municipal

L'exalcalde de Benidorm, Manuel Pérez Fenoll, ha rebut el suport incondicional de la direcció del PP del País Valencià, com a candidat a l'alcaldia en els pròxims comicis muncipals. El propi secretari general dels populars, Antonio Clemente, ha assegurat que les últimes informacions que apunten que Pérez Fenoll ha sigut citat a declarar per un presumpte delicte, no serà un entrebanc per a proclamar-lo oficialment com a candidat. Clemente assegura que la citació no és una imputació, sinó una denuncia realitzada per un empresari a qui l'exalcalde ja ha guanyat en altres ocasions en els tribunals. L'empresari l'acusa d'impagament de factures datades en 1993. Fenoll creu que està avalat pel fet d'haver guanyat les passades eleccions, tot i haver perdut l'alcaldia per una moció de censura presenta pels socialistes i el regidor trànsfuga del seu partit, José Bañuls.

Clemente es mostra confiat que l'altra aspirant a encapçalar la llista, l'exconsellera zaplanista, Gema Amor, retirarà la seua candidatura abans que finalitze el dia, que és quan acaba el termini donat per la direcció per a presentar les propostes a les poblacions de més de 20.000 habitants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.