Política

El PP escull caps de llista a Canet i Arenys

Tots dos són candidats nous que es presenten amb llistes renovades

El PP de Canet de Mar ha confiat en Toni Romero per encapçalar les llistes. Romero, que ja havia format part de la candidatura del PP a les dues anteriors convocatòries, ha acceptat en aquesta ocasió liderar el projecte que el PP vol per a Canet de Mar amb la intenció d'obtenir representació municipal. Segons Romero, una de les prioritats és ser “més eficients” i distribuir millor el pressupost d'acord amb les necessitats que té el poble. L'alcaldable del PP considera que el govern actual només ha pensat en repartir-se les regidories. Romero, de 41 anys i enginyer tècnic industrial, viu i treballa entre Canet i Pineda de Mar.

Candidata a Arenys

Belen Quintero, que presideix la nova junta local des de l'estiu, és l'alcaldable. La renovació es va produir coincidint amb la marxa de la regidora del PP Rosa Maria Zaragoza, que va deixar el càrrec per desavinences amb el partit. Quintero confia que amb el projecte i la gent que li fa costat augmentarà el nombre de regidors del PP. Segons explica, treballaran per fer front a la crisi i millorar l'educació i la seguretat. Quintero, de 39 anys, és empresària en el sector de les assegurances.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.