Política

El Bloc de Dénia tria Josep Crespo per a encapçalar la llista per a les eleccions municipals

L'actual secretari local ha aconseguit 26 vots, front als 14 de Jaume Martínez

Josep Crespo serà el candidat a l'alcaldia de Dénia pel Bloc Nacionalista Valencià. Un total de 26 militants dels 42 que han participat de la votació a la seu del Bloc de Dénia, han triat l'actual secretari local i portaveu del Grup Municipal a l'Ajuntament de Dénia, front als 14 que han votat l'altre candidat, Jaume Martínez. Un vot s'ha declarat nul i s'ha produït una abstenció.

És la primera vegada que aquest col·lectiu enceta un procés de primàries i per tant ha sigut un dia històric per al Bloc de Dénia. Els dos candidats han tingut l'oportunitat de defensar la seua candidatura davant la militància i ho han fet amb dos breus discursos de presentació.

Seguidament s'ha produït la votació i el posterior recompte, on finalment s'ha decidit que Josep Crespo serà qui encapçale la llista per a les pròximes eleccions. L'aspirant a l'alcaldia ha explicat que va tornar a Dénia fa quatre anys després de 10 anys a Canàries per realitzar els seus estudis i que des de llavors s'ha endinsat de ple en la política local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.