Política

sant pere de ribes

El govern buscarà més paradistes

L'oposició demana “agilitat” en les negociacions per omplir el mercat

“Agilitat” per aconseguir que el mercat municipal de les Roquetes obri portes amb el màxim de comerços és la demanda de l'oposició municipal de Sant Pere de Ribes. En el ple de dimarts al vespre, UM9, CiU-Via i el PP van mostrar la seva preocupació després que en la primera fase de l'adjudicació de les parades hagin quedat deserts onze dels divuit establiments previstos a l'espai.

Els grups van advertir que si l'Ajuntament no aconsegueix cobrir tots els establiments del mercat, haurà d'acabar assumint costos extres del manteniment de l'edifici. “Serà de vital importància que quan el mercat obri estigui ple”, va dir el regidor del PP, Rafael Rodríguez.

El ple va aprovar que la junta de govern local assumeixi l'adjudicació de les parades amb els vots del govern (PSC, ICV i ERC), CiU-Via i el PP, i l'abstenció d'UM9. El govern es va comprometre a buscar amb rapidesa més paradistes, i en reconvertir les activitats comercials previstes si les persones interessades en les concessions ho demanen. Situat al carrer Roger de Flor, el mercat de les Roquetes obrirà portes a principis d'estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.