Política

Tot a xavo

SENSE EMBUTS NI MENTIDES

Segons Quim Ferrer, tot el partit socialista de Silla està treballant de cara a les properes eleccions, visitant centres de treball, d'ensenyament, oficines municipals, etc. o siga, que estan copsant la realitat de Silla, anant de cara a la gent. En el Col·lectiu això ho trobem molt bé i pensem que s'ha de felicitar la iniciativa i especialment els militants que estan fent la feina.

Ara bé, hi ha un aspecte, en la situació política que estem vivint, que els socialistes no poden obviar i és la responsabilitat que tenen en tot el desastre de l'etapa de Baixauli i amb tota el rastre de problemes que deixa al darrere. A fi de comptes, Baixauli i els seus set magnífics regidors, són socialistes, del PSPV-PSOE. Qui es responsabilitzarà de tot? Ningú? Nosaltres creiem que no hi ha prou amb què hagen “tallat” amb l'equip actual, perquè accediren al govern com a regidors socialistes i encara ho són. Per cert, els han expulsat del partit? Doncs, como no ho han fet, el partit és i serà responsable de la catàstrofe.

Ara mateix, per exemple, després d'haver-se fet públic que cap dels vuit regidors tornarà a ser presentat a la llista socialista, què estan fent? Continuen cobrant el sou, prenent decisions de gran envergadura, comprometent els diners públics, acceptant suborns i possiblement prevaricant. Està el cas de les obres del multifuncional, atorgades a una empresa conxorxada amb el trànsfuga Machancoses, malgrat que havia estat desqualificada pels tècnics; el cas dels casals fallers, que volen acabar amb diners d'altres partides socials, culturals i de contractació de treballadors en l'atur; el cas de la guia turística, que han dit que coeditava la Universitat i és mentida i per a la qual no hi ha pressupost; etc.

L'anterior etapa de Baixauli, quan ja estava clar que no el presentaven, perquè els socialistes s'havien decidit per Francesc Romeu, li plantaren cara i li prohibiren que prenguera cap decisió unilateral, raó per la qual Baixauli es tancà a la Torre, com a protesta. Ara no està Romeu, però el partit és el mateix i ha de prendre alguna mesura, o seran responsables. I els partits de l'oposició tampoc no poden deixar-li passar ninguna malifeta, ninguna alcaldada, o seran còmplices. Falten tres mesos per a les eleccions, però pot passar de tot.

La situació dels regidors és de corresponsabilitat total, tanta que poden veure's implicats tant com Baixauli, si li aproven res il·legal. Sembla que ja ho han vist així i en algun cas l'estan deixant sol, com en el cas del multifuncional. Així que un per un, des de Roser Saborit, Lara Zaragozà, Hermínio Vedreño, Antoni Benaches, Elvira Catalan, Anna Manrique, fins a Vicent Navarro, a més de l'aliat Alfonso Machancoses, tots són responsables de les irresponsabilitats de Baixauli.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.