Política

Montgat

Ràmia (PSC) veu en la “bona feina” del mandat un aval per al 22 de maig

L'actual alcalde repeteix com a cap de llista socialista després de ser elegit per unanimitat

Confia a obtenir suports per revalidar el govern i l'alcaldia

Avui, a tres mesos justos de les eleccions municipals del 22 de maig, els diferents partits van escollint els seus primers espases per a aquests comicis. Ahir, va ser el torn del PSC de Montgat, la militància del qual va ratificar l'única candidatura proposada, l'encapçalada per l'actual alcalde de la vila, Jordi Ràmia. L'alcalde va ser ratificat per unanimitat i, amb una sensació “d'orgull i de responsabilitat a la vegada” per la confiança rebuda, concorrerà en unes eleccions municipals per tercera vegada, després de fer-ho en les cites dels anys 2003 i 2007.

Precisament els resultats obtinguts en aquesta última contesa electoral –en què el PSC va encapçalar el govern local ocupant l'alcaldia– són els que la candidatura de Ràmia pretén assolir, malgrat la petja convergent que van deixar al poble les eleccions al Parlament del 28-N. “Històricament, Montgat vota socialista en les municipals”, va dir el polític del PSC, que també va assenyalar “la bona feina feta” en aquest mandat com una raó per continuar sent dipositari de la confiança de la ciutadania. “Hem fet una gestió extremament positiva durant aquests anys i la vida dels veïns ha experimentat un salt qualitatiu”, va presumir Ràmia abans d'instar els seguidors socialistes del poble a “explicar tot el que s'ha fet i tot el que es farà” amb un “magnífic” programa electoral. A l'acte, hi van assistir alguns regidors socialistes de Sant Adrià i Badalona.

LA XIFRA

3
vegades,
comptant aquesta, són les que Ràmia ha estat elegit cap de llista del PSC. Ho va ser també el 2003 i el 2007.

LA FRASE

Hem fet una gestió positiva i hem acomplert més d'un 90% dels compromisos de govern
Jordi Ràmia
cap de llista del PSC a montgat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.