Política

Detinguda l'exgerent de l'Institut Municipal de Treball de Palma

Catalina Palleras va ocupar el càrrec entre juliol del 2007 i desembre del 2009

La imputada ha quedat en llibertat amb càrrec per presumptes delictes de malversació de cabals públics, prevaricació, falsedat documental i suborn

Agents de la Policia Nacional han detingut l'exgerent de l'Institut Municipal de Formació Ocupacional i Treball (IMFOF) de Palma, Catalina Palleras, per presumpta corrupció.

L'operació, oberta per ordre del Jutjat d'Instrucció número 8, s'ha iniciat per investigar sobre un presumpte finançament irregular d'Unió Mallorquina.

Després de ser interrogada la imputada ha quedat en llibertat amb càrrecs, segons han informat fonts de la investigació a Europa Press.

En concret, sobre l'exgerent de l'IMFOF entre juliol del 2007 i desembre del 2009, pesen els presumptes delictes de malversació de cabals públics, prevaricació, falsedat documental i suborn arran dels fets que s'investiguen, centrats en un suposat finançament irregular d'Unió Mallorquina.

Es dóna la circumstància que Palleras ja va exposar mitjançant un escrit presentat davant de la jutgessa que instrueix l'anomenat cas Voltor el funcionament “estrany” de l'empresa durant el període que va ser al càrrec, en detectar “certes irregularitats” tant en la tramitació d'expedients com en l'organització jeràrquica de l'organisme, i ha apuntat l'expresidenta d'Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram (Emaya), Cristina Cerdó, com la persona que li donava les instruccions i indicacions malgrat el seu “desacord”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.