Política

L'acusació popular considera que els delictes de Fabra no han prescrit

La Unió de Consumidors presenta un recurs de cassació al Suprem contra l'arxivament determinat per l'Audiència de Castelló

Recorda que va obrir diligències per a provar els delictes

L'acusació popular del cas Fabra sosté davant el Tribunal Suprem que els delictes fiscals que hauria comés el president de la Diputació de Castelló no han prescrit. El recurs de cassació de l'Associació de Consumidors contra l'arxivament de quatre dels cinc delictes fiscals determinat per l'Audiència de Castelló, sosté que la querella que es va interposar contra Fabra interromp la prescripció en què es va basar l'Audiència de Castelló.

En l'escrit, la Unió de Consumidors recorda que l'Audiència ha aprovat la pràctica de diligències per a perseguir aquests delictes fiscals que ara arxiva, ordenant investigar totes les fonts de renda i les activitats econòmiques de Fabra per determinar si havia defraudat a Hisenda en els últims cinc anys. Una prova que no va estar paralitzada en cap moment, ja que els perits va estar demanant al jutjat informació per a completar el seu informe.

L'acusació popular recorda que l'arxivament va en contra de la jurisprudència del Suprem, que considera que interrompen la prescripció del delicte totes les diligències indispensables encaminades a preparar la celebració de les sessions de la vista oral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.