Política

sant andreu de llavaneres

Bartomeu relleva Ros, imputat en el cas Pretòria

El nou candidat popular es proposa tornar a governar i agraeix la feina feta a l'exalcalde, que a mig mandat va abandonar la formació per ser regidor no adscrit

Carlos Bartomeu serà el nou cap de llista del PP a Sant Andreu de Llavaneres en les properes eleccions municipals. D'aquesta manera, el nou candidat agafa el relleu de l'ex alcalde Víctor Ros, imputat en el cas Pretòria, que a mig mandat va abandonar el grup popular per ser regidor no adscrit després de més de 20 anys en la primera línia de la política comarcal representant els populars. En els darrers comicis, el PP va perdre l'alcaldia del municipi en favor de CiU.

“El nostre repte és recuperar l'alcaldia i, si pot ser, fer-ho amb majoria absoluta”, va manifestar el nou candidat, que va agrair la feina feta per Ros durant la seva època d'alcalde i el va qualificar de “gran polític i bona persona”. Bartomeu va afirmar que agafa el repte d'encapçalar la llista del PP de Llavaneres “amb satisfacció i amb un equip que pot fer una bona tasca pel poble”. En aquest sentit, l'alcaldable popular va explicar que presentarà una llista que combinarà “experiència amb cares noves”.

El candidat popular es va proposar com a principal repte sanejar els comptes municipals: “No farem grans inversions, primer hem de tenir reptes assequibles”, va apuntar Bartomeu, que va afegir que “es destinaran recursos a millorar la qualitat de vida dels llavanerencs, i més en aquests temps de crisi”. Millorar la seguretat ciutadana, la neteja i els serveis socials seran altres objectius de la candidatura popular.

Pel que fa a possibles pactes postelectorals, el candidat popular va ser taxatiu: “Només pactarem amb el poble de Sant Andreu de Llavaneres”.

Bartomeu, que va entrar el 2003 a l'Ajuntament com a regidor d'Hisenda, ha estat els darrers quatre anys a l'oposició. “Ha estat positiu i s'ha fet una tasca constructiva”, opinava el regidor. “Des de la nostra posició hem negociat tant amb l'equip de govern com amb la resta de forces opositores”, va recalcar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Núria Navarro, nova diputada del PSC al Parlament de Catalunya

girona
guerra a gaza

Un míssil balístic disparat des del Iemen activa les alarmes en el centre d’Israel

barcelona
Dídac Manresa Molins
Alcalde de Breda (ERC)

“Un dels objectius de legislatura és enllestir la redacció del POUM”

Breda
Política

El sentiment de catalanitat va a la baixa

Barcelona
amèrica del sud

Veneçuela deté dos bascos acusats de conspirar contra Maduro

barcelona
estats units

Trump promet deportacions a la ciutat sacsejada per les mentides

barcelona
guerra a gaza

Els atacs israelians contra el nord de la Franja causen una vintena de morts més

barcelona
guerra a europa

Rússia i Ucraïna intercanvien 206 presoners de guerra més

barcelona
política

Nova Esquerra aposta perquè el president d’ERC no sigui alhora candidat

barcelona